Novosti

10. Maj 2017.

Povezanost prodaje i marketinga na kupčevom putuOdličan intervju na http://strategicsellinggroup.com/30. mar 2017

Gostujuće predavanje The Sales Academy Serbia na Mef-u


The Sales Academy Serbia predavanje SALES LEADERSHIP: Sales & Social Media, Let It Happen!

Bilo nam je zadovoljstvo da predstavimo teme iz oblasti prodaje & liderstva studentima, te akademskim i biznis stručnjacima. To smo postigli kroz interaktivno predavanje upotpunjeno studijama slučaja vodećih svetskih kompanija poput…Nike, Amazon, IBM.

Predavanje smo održali sklopu projekta obaveštavanja opšte, akademske i poslovne javnosti o najnovijim dešavanjima na polju biznisa i prodaje u globalnim tokovima.

Hvala svima koji su prisustvovali i doprineli kvalitetu predavanja. Hvala MEF sistemu na prijemu i prijatnom ugođaju. Vidimo se uskoro!


20. mar 2017.

Predavanje na temu "Sales leadership: Sales & Some, let it happen!"Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije ima zadovoljstvo da najavi predavanje Henrija Vlasaka (Henri Vlassak) i Miloša Stojakovića na temu „Sales Leadership: Sales & SoMe, Let it Happen!“ u ponedeljak 27.3.2017, u 17 časova u Amfiteatru.

Ovi eminentni predavači dolaze sa „TSA“ (The Sales Academy), koju su osnovali srpski i holandski stručnjaci iz oblasti prodaje, koja neguje novi i korenito drugačiji pristup prodajnoj edukaciji i treninzima. Tokom ovog predavanja, koje će biti održano na engleskom jeziku, imaćemo prilike da slušamo o interesantnim i važnim temama:

Nove prodajne strukture – Postavite čvrste temelje

Konkurentnost u prodaji – Uvek budi spreman

Misija & Vizija – Odnos sa korporativnom & prodajnom kulturom

Unutrašnje prepreke – Skriveni neprijatelj

Liderstvo: Stari naspram novog stila

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovom edukativnom skupu na MEF-u!


18. Feb 2017.

The Sales Academy & Zvezdine igre
Zvezdine Igre predstavljaju biznis ligu koju u saradnji sa partnerima organizuje Atletski Klub Crvena Zvezda. U Igrama učestvuje 16 ekipa, koje se međusobno nadmeću u 20 sportskih i drugih disciplina. Pored takmičarskog, Zvezdine igre imaju i humanitarni karakter koji se ogleda u podršci institucijama, organizacijama i kampanjama tog tipa.

Projekat je namenjen firmama, sindikatima, obrazovnim ustanovama i pojedincima i ima za cilj međusobno povezivanje i potencijalnu saradnju na raznim poljima.

Zvezdine igre održavaju se dva puta godišnje. U periodu od februara do juna i od septembra do decembra.

Za sve dodatne informacije i prijave možete se obratiti putem stranice ili e-pošte: marketingakcz@gmail.com
17. Feb 2017.

Zanimljive informacije istraživanja
26. Dec 2017.

Vaši ciljevi u novoj godini ?


Ovim putem želimo da Vas obavestimo o narednim predavanjima Masterclass 2017. godine, u organizaciji The sales academy.

Takodje Vas obaveštavamo da pored programa koji su u otvorenoj ponudi za narednu godinu, The Sales Academy za Vas razvija i adaptira Incompany programe prilagođene specifičnim zahtevima i potrebama vaše kompanije ili ogranka kompanije . Obuke možemo vršiti In house ili po zahtevu klijenta.

Ukoliko ste Vi ili vasa kompanija zainteresovani za predavanja i obuke koje slede u novoj 2017. godine molimo vas da nas kontaktirate.


12. Dec 2017.

Novi datumi za masterclass predavanja

8. Dec 2017.

Karakteristike odličnih poslovnih veza


Prave poslovne vezeTRUST = CREDIBILITY + RELIABILITY+ INTIMACY+ SELF-ORIENTATION30. Nov 2016.

Kupčeva piramida


Da li ste znali da Pareto pretražuje bazu podataka vaših kupaca.

Pareto je poznat po čuvenom 80% 20% pravila.U većini zemalja koje imaju profesionalne marketing i prodajne organizacije vidimo sledeće:Give attention to select the best target groups. Focus on Top 20% of your customer database in revenue.

Prevent recruiting customers that will cost you money in time and effort.

Select your most profitable customers and prospects.

Think about your opportunities and sign in for masterclasses at The Sales Academy!


29. Nov 2016.

Dovodjenje novih kupaca ili zadržavanje starog... šta je bitnije ?


Ako se bavite prodajom ili marketingom ovo je pitanje na koje trebate da date odgovor.
Uz pomoć programa The Sales Academy naučićete kako da razvijete strategiju za novi biznis i kako da zadržite postojeće kupce.

To se ostvaruje pomoću jasnog cilja, vizije, strategije i specifičnih zadataka. To nije lako i biće potrebne moderne tehnike u komunikaciji kao i u upravljanju ljudskim resursima.

Naš program je namenjen menadžerima koji hoće da saznaju više o prodaji i marketingu sa pravim fokusom na kupca i na ljudske resurse.
Vaši saradnici i vaši timovi moraju da odrade posao!

Mi hoćemo da postignemo dugotrajno poboljšanje u poslovanju, kako u kadrovima tako i u kupcima.

Za više informacija kontaktirajte nas.

Henri Vlassak i Henry Groeneveld (Osnivači)


21. Nov 2016.

Novi Masterclass u 2017.


Obaveštenje:Sledeći Masterclass za 2017.

The Sales Academy sa ponosom obaveštava sledeće datume održavanja Masterclass-a u 2017.

Dobar odziv za aktivnosti The Sales Academy i veliki odziv za naše programe, naveo nas je da organizujemo još jedan Masterclass pod nazivom “What winning business are we in?” i “The customer Journey” u narednoj 2017. godini.

Sledeći Masterclass će biti 15. i 17. Februara i 29. i 31. Marta 2017.

Broj mesta je ograničen na 20, zbog toga vas pozivamo da se prijavite što pre.

Sa radošću očekujemo susret sa vama.

Henry Groeneveld, Henri Vlassak i Miloš Stojaković.

The Sales Academy tim.


21. Nov 2016.

"WOW" iskustvo


Ako imate veze sa iskustvima kupaca pozivamo vas da nam se pridružite. Uobičajen zadovoljan kupac više nije dovoljno. Da bi se održala uspešna veza sa kupcem potrebno je prevazići kupčeva očekivanja.

Ponašanje zaista zadovoljnog kupca je u mnogome veće od samo zadovoljnog kupca. Kupci imaju očekivanja. Ukoliko ih ispunite zadovoljićete ih ali neće biti izuzetno zadovoljni. Istraživanjem skrivenih i nepoznatih potreba prevazići ćete njihova očekivanja. Sve to stvara čuveni "WOW" utisak kod kupaca.

Pružanje "WOW" iskustva zavisi od zaposlenog i njegove svesti. To su mali detalji u kontaktu sa kupcem koji čine to mogućim. Naučite da prepoznate te detalje.

Da li ste spremni ?

Vidimo se uskoro...


Henri Vlassak

17. Nov 2016.

Zašto masterclass u decembru ?


U prošlosti imao sam (prodajne) susrete u Decembru. Prvi utisak često je taj da je ovaj period godine jako zauzet. Da li je to tačno ? Sve zavisi od toga na kojoj ste strani.

Moje iskustvo je da su naši klijenti (B2B i B2C) zauzeti sopstvenom organizacijom: pravljenje izveštaja, kraj poslovne godine i razmišljanje o odmoru. U to ulazi i spremanje za Božić.
Priznajem, u Holandiji takodje imamo "Sinterklaas" koji predstavlja važan dečiji praznik u Decembru. S toga je to dupla nevolja.

S toga upišite se na Masterclass u Decembru, da pronadjete motivaciju i poboljšate svoje poslevne planove u 2017.!

Izmedju 7. i 9. ili 13. i 15. Decembra. Uložite u bolje rezultate.


Henry Groeneveld

The Sales Academy tim


1. Nov 2016.

Dobrodošlica u tim The Sales Academy - Miloš Stojaković


The Sales Academy tim ovim putem želi da pruži dobrodošlicu svom novom članu Milošu Stojakoviću.

Pravnik po obrazovanju, vođen radoznalošću i željom za novim znanjima Miloš je uplovio u vode biznisa. U svetu biznisa je stekao višegodišnja iskustva na polju prodaje, poreskog savetovanja na međunarodnom i domaćem tržištu, te investicionim projektima sa međunarodnim ulagačima.

Najveći karijerni izazov Miloš pronalazi u pozivu ličnog finansijskog savetnika.

Kao deo tima The Sales Academy Miloševe aktivnosti su:Sigurni da će svojim zalaganjima i pristupom prodaji pomoci da zajedno ostvarimo ciljeve kojima težimo stoga The Sales academy sa zadovoljstvom prihvata Miloša Stojakovića u svoj tim.Srećan rad i uspešnu saradnju žele

Henry i Henri


31. oct 2016.

Dragi profesionalci u prodaji!


Ako ste spremni da napredujete u prodaji i menadžmentu želim Vam dobrodošlicu u The Sales Academy. Kao jedan od osnivača uz Henri Vlassak-a srećan sam da objavim da smo počeli sa radom i u Srbiji.

Proteklih 37 godina sakupljao sam iskustvo u kompanijama poput Procter&Gamble, General Mills, Bertelsmann AG i Yellow Pages. Kao konsultant i profesor u kompanijama i na univerzitetu NCOI i Nyenrode u Holandiji usavršio sam teoriju i praksu.

Mi verujemo da prodaja(menadžment) nije stvar brzih odluka i trikova nego proces kreiranja uloge od značaja za vaše kupce. Saznajte šta im treba i ponudite im rešenje. Naša Sales Academy ima razne kraće i duže programe za usavršavanja veština za dugotrajni uspeh.

Naši programi su fleksibilni i njihove opise imate na sajtu. Ukoliko imate pitanja ili predloge kontaktirajte me na challenge@thesalesacademy.rs ili me pozovite na +31 6 53 127 324. Ili kontaktiraje Henri Vlassak-a na +381 60 59 30 585.
Ulaganje se uvek isplati.

Sa nestrpljenjem iščekujem buduću saradnju.
Henry Groeneveld


31. Oct 2016.

Dobro došli na sajt The Sales Academy


Dobro došli za The Sales Academy website.
The Sales Academy je osnovana od strane dva Holandjanina, Henri vlassak-a i Henry Goeneveld-a.

Henri i Henry, donose revolucionarni pristup prodaji u Srbiju. Zajedno sa srpskim profesionalcima u prodaji The Sales Academy ponosno predstavlja prvi Masterclass u Srbiji "Put kupca - u kom smo dobitnom poslovanju ?"