OBUKE

obrazovni programi prodaje:

Svi programi su planirani za 10-15 (maksimalno 20) učesnika kako bi se obezbedila dovoljna pojedinačna pažnja svakom učesniku i visok nivo interaktivnosti u okviru obuka. Ovako stvaramo otvorenu atmosferu gde možemo podeliti iskustva, znanje i veštine.
U navedene cene je uključeno posluženje u toku kafe pauza i ručka. Takođe, obezbeđeni su hand out materijali sa predavanja. Svim učesnicima će biti dodeljen originalni certifikat od strane The Sales Academy, potpisan od strane našeg program menadžera i glavnog predavača Henry Groeneveld-a.
Pored programa koji su u otvorenoj ponudi, The Sales Academy za Vas razvija i adaptira Incompany programe prilagođene specifičnim zahtevima i potrebama kompanije ili ogranka kompanije . Obuke možemo vršiti In house ili po zahtevu klijenta. Cene ovakvih programa se utvrđuju u dogovoru sa klijentima.

Program upravljanja razvojemRazumevanje Upravljanja I OrganizovanjaRad sa ciljevimaMarketing i prodaja rade ruku pod rukuMENADŽMENT PRODAJE / IZVRŠNI PROGRAMI:

Svi programi su planirani za 10-15 učesnika kako bi se obezbedila dovoljna pojedinačna pažnja svakom učesniku i visok nivo interaktivnosti u okviru obuka. Ovako stvaramo otvorenu atmosferu gde možemo podeliti iskustva, znanje i veštine. U navedene cene je uključeno posluženje u toku kafe pauza i ručka. Takođe, obezbeđeni su hand out materijali sa predavanja.
Svim učesnicima će biti dodeljen originalni certifikat od strane The Sales Academy, potpisan od strane našeg program menadžera i glavnog predavača Henry Groeneveld-a
Pored programa koji su u otvorenoj ponudi, The Sales Academy za Vas razvija i adaptira Incompany programe prilagođene specifičnim zahtevima i potrebama kompanije ili ogranka kompanije . Obuke možemo vršiti "In house" ili po zahtevu klijenta. Cene ovakvih programa se utvrđuju u dogovoru sa klijentima.
Programi su namenjeni za menadžere prodaje/marketnga sa najmanje dve godine iskustva na navedenim pozicijama. Obuke su jednodnevne , dva predavanja u trajanju od tri sata.

Prodaja u zanimljivim vremenimaKomercijalna Revolucija je ovde: Koliko je vaša komercijalna organizacija otporna na promene koje donosi budućnost?Marketing i prodaja rade ruku pod rukuKonsalting i In-house obuke/treningDa biste unapredili efektivnost i performanse prodaje od suštinskog značaja je razumevanje strategije i organizacije prodaje.

The Sales Academy Vam nudi pristupe za poboljšanje koji su praktične i orijentisani ka rezultatima.